Moderne TOWN HOUSES i Gartnerbyen

LÆKRE TOWN HOUSES KLAR TIL SALG I GARTNERBYEN

– EN HELT NY, SPÆNDENDE OG SPIRENDE BYDEL I ODENSE.

Tæt på city og alligevel i et roligt og historiemættet kvarter finder du Odenses nye bydel: Gartnerbyen.

Her, hvor GASA gennem mere end 50 år har handlet med blomster og planter, får du drømmen om at bo i et nyt, gammelt kvarter med leben og sin egen unikke, lokale stemning - kombineret med en høj grad af privatliv, hyggekroge og grønne pladser langs snoede stier.

Den nye bydel binder ikke bare Odense sammen – den binder også generationerne sammen med boliger for både unge, børnefamilier og seniorer. Et stemningsfuldt butikstorv skaber liv i hele området. Og der er ikke langt til daginstitutioner, skoler og supermarkeder.

Et af de første boligprojekter i Gartnerbyen er 20 moderne Town Houses, der opføres og sælges som ejerboliger.

Boligerne er placeret tæt på Lange søstien, som forbinder det nye boligområde med byens fintmaskede stisystem.

Det gør det let og sikkert at gå eller cykle til alle faciliteter i Odense City: Det hyggelige gågademiljø, butikker, restauranter, caféer og de mange kulturelle tilbud som Brandts, koncerthuset Odeon og Odense Teater.

Gartnerbyen er omkranset af grønne, rekreative områder. Der er kort afstand til oplevelser på byens fodboldstadion, atletikstadion og isstadion. Som et ekstra plus vil den kommende Odense Letbane forbinde Gartnerbyen med centrum, banegården, universitetet og Odense Universitetshospitalet.

Imac