Town House 8-10 i Gartnerbyen

GARTNERBYEN

Tæt på Odense City og alligevel i et roligt og historiemættet kvarter, finder du Gartnerbyen, en helt ny og moderne bydel, med en unik mulighed for at skabe noget særligt.

STEMNINGEN

Her, hvor GASA gennem mere end 50 år har handlet med blomster og planter, får du muligheden for at bo i et nyt, men gammelt kvarter med leben og sin egen unikke, lokale stemning - kombineret med en høj grad af privatliv, hyggekroge og grønne pladser langs snoede stier. Gartnerbyen bliver et sted hvor livskvalitet, fællesskab og mødet mellem mennesker er i centrum.

STISYSTEMER & LETBANE

Hele bydelen er forbundet med et forgrenet stisystem, Det gør det let og sikkert at gå eller cykle til alle faciliteter i Odense City, og giver sikker skolevej for områdets børn. Gartnerbyen får sit eget letbanestop på hjøret af Middelfartvej/Christmas Møllers Vej.

ALT INDENFOR  RÆKKEVIDDE

Inden for en radius af 5 minutter  ligger  både dagligvarerbutikker, by- og kulturliv, skoler, børnehaver, idrætsanlæg og skoven. Gartnerbyen er omkranset af grønne, rekreative områder og der er kort afstand til oplevelser på byens fodboldstadion, atletikstadion og isstadion. Som et ekstra plus vil den kommende Odense Letbane forbinde Gartnerbyen med centrum, banegården, universitetet og Odense Universitetshospitalet.


TOWNHOUSE - ETAPE 4

Denne etape af de charmerende og populære Townhouses i Gartnerbyen består af 27 skønne boliger, alle opført i 2 plan. Boligerne er placeret, så de ligger i 3 længer med 9 boliger i hver længe. Boligstørrelse er 101 m²  - 108 m²  og er indrettet med 4 værelser i hver bolig. Husene er opført i smukke teglfacader i tre forskellige nuancer

Bæredygtig

Med et af de populære Town Houses får du en moderne og bæredygtig bolig, med lav vedligeholdesgrad. Fra stueplan får boligerne adgang til egen terasse og mindre have, placeret ud mod et hyggeligt og roligt stimiljø. Ved ankomstsiden af boligerne har hver bolig en lille gårdhave.

Få overblikket over vores boligtyper
Du kan se alle vores Town House boligtyper i vores boligtyper oversigt.

Imac
Imac

TOWN HOUSE

Et Town House er den trygge, komfortable bolig for den kvalitetsbevidste livsnyder, der vil have mere frihed og samtidig slappe af i rolige og vedligeholdelsesfrie rammer, skabt til nærvær og samvær. Her er  de allerbedste rammer for en hverdag, hvor du og din familie kan trives - tæt på både skov og natur, samt by og kultur.

Se vores oversigt af ledige Town House boliger her på siden via vores boligoversigt.

Imac