DIT PERSONLIGE TOWN HOUSE 1 & 2

Der opføres 32 Town Houses i 4 forskellige størrelser i Odenses nye bydel: Gartnerbyen. Husene kommer til at ligge som perler på en snor – perfekt beliggenhed ved Langesøstien.

Ejerboliger ne bliver fra 65 m²-121 m² opdelt i stue- lejligheder og 2 plans lejligheder på 1. og 2. sals højde. Begge lejlighedstyper med direkte adgang til egen terrasse/have eller tagterrasse.

Men hvorfor købe et Town House?
Town Houses er blevet voldsomt populære. Med god grund. Her får du en moderne og bæredygtig bolig med lav vedligeholdelsesgrad – og samtidig får du direkte adgang til din egen rummelige, lille terrasse/have eller tagterrasse.

Her er den trygge, komfortable ramme for den kvalitetsbevidste livsnyder, der vil have mere frihed og samtidig slappe af i rolige og vedligeholdelsesfrie rammer skabt til nærvær og samvær.

Gartnerbyens Town Houses opføres i de bedste materialer fra kendte leverandører og indrettes med fokus på enkelthed, holdbart design og varme detaljer. Ved hurtigt køb kan du nå at få medbestemmelse på materialevalg. Kontakt os for at høre yderligere om disse muligheder.

Til hver ejerbolig er der eget opbevaringsskur i terræn og brugsret til en parkeringsplads nær boligen.

Gartnerbyens ejerboliger MytownHouse